Speciaal voor vrouwen

Jouw unieke reis

Bij Huis van Eva begrijpen we dat iedereen zijn eigen unieke reis heeft op het pad van persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben we een reeks zorgvuldig ontworpen trajecten ontwikkeld, elk met een specifiek doel om diepgaande persoonlijke groei en zelfinzicht te bevorderen. Onze trajecten zijn uniek en afgestemd op verschillende behoeften en levensfases.

Of je nu snel en intensief aan jezelf wilt werken, of de tijd wilt nemen voor een uitgebreide zelfontdekking, wij hebben het juiste traject voor jou. We gebruiken methodes die echt werken, zoals NLP, NEI, familie-opstellingen en psycho-educatie. Onze programma's zijn speciaal ontworpen om je echt te helpen veranderen op een manier die bij jou past, rekening houdend met jouw eigen unieke situatie en wat je nodig hebt.

Onze trajecten zijn flexibel en kunnen worden aangepast om precies aan te sluiten bij jouw persoonlijke groeiproces.

Wat ga je leren?

Door een rijke combinatie van psychologische inzichten, energetisch werk en mindset technieken, leer je:

  • Alle facetten van emoties liefdevol te omarmen en te doorleven
  • Buiten de overlevingsmodus te treden en ware zelfacceptatie te vinden
  • Je leven authentiek vorm te geven, met vertrouwen in je vrouwelijke intuïtie
  • Fysieke en mentale gezondheid voor jezelf en je naasten te bevorderen

Onze unieke benadering omvat praktische methodes uit NEI, familie-opstellingen, NLP en manifestatietechnieken, afgestemd op vrouwen die streven naar persoonlijke en energetische groei.

Deep Dive

5 sessies van 60 minuten | 2 maanden

Het 'Deep Dive' traject is een intensieve, kortdurende reis die je helpt de diepere lagen van je persoonlijke patronen te ontdekken en transformeren. Door een unieke combinatie van NEI-therapie, NLP, en opstellingen, ontrafel je de kern van diepgewortelde gewoonten en gedragingen die je wenst te veranderen. Dit traject is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar snelle, maar diepgaande veranderingen in hun leven.

Investering: €699

 

Soul Search

16 sessies van 1,5 uur | één jaar

'Soul Search' biedt een uitgebreid en flexibel traject vergelijkbaar met 'Level Up', maar met de luxe van meer tijd en diepgang. Over het jaar heen, verken je alle elementen van je leven, van je mentale en emotionele patronen tot je fysieke en spirituele welzijn, ondersteund door technieken zoals NLP, NEI, familie-opstellingen, en meer. Dit traject is perfect voor diegenen die een diepgaande en transformatieve reis door hun innerlijke wereld wensen te maken.

Investering: €3199.

Mom Boss

7 sessies van 60 minuten | 10 weken

Speciaal ontworpen voor moeders, richt het 'Mom Boss' traject zich op de unieke uitdagingen van het moederschap. Je gaat aan de slag met thema's zoals je eigen hechtingsstijl, de dynamiek in de relatie met je ouders en partner, en het balanceren van persoonlijke en gezinsbehoeften. Door middel van psycho-educatie, NEI en opstellingen, biedt dit traject inzichten en tools om je te versterken in je rol als moeder en als vrouw.

Investering: €999.

HSP-Traject

16 sessies van 1,5 uur | één jaar

Dit traject is speciaal ontwikkeld voor hoogsensitieve vrouwen. Het biedt een veilige en ondersteunende omgeving om te leren omgaan met de unieke uitdagingen die hoogsensitiviteit met zich meebrengt. Door middel van dezelfde uitgebreide benadering als in 'Soul Search', krijg je inzicht in hoe je sensitiviteit een kracht kan zijn in zowel persoonlijke als professionele aspecten van je leven.

Investering: €3199.

Level Up

8 sessies van 90 minuten | 6 maanden

'Level Up' is een uitgebreid traject gebaseerd op de vijf elementen: Water, Hout, Vuur, Aarde, en Metaal. Dit pad neemt je mee door verschillende levensfases en aspecten, van je geboorte en familieachtergrond (Water), tot je denkpatronen en opvoeding (Hout), je werk en passies (Vuur), je fysieke welzijn (Aarde) en uiteindelijk, het plannen van een energierijke toekomst (Metaal). Dit is een uitgelezen kans om je leven in zijn totaliteit te verkennen en te verrijken.

Investering: €1499.

Loopbaancoaching

Wil je meer informatie over een loopbaan traject, neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen wat het beste bij jou past!